Tutustu myös

  • Brow Artist Xpert Brow pen

    109 EBONY

    Kuin ammattilaisen muotoilemat kulmat. Kolmionmuotoisella kärjellä luot tarkkaa jälkeä, ja pyöristetty, helposti liukuva kolmiomainen pää auttaa täyttämään ja kiinnittämään värin helposti. Pehmeän muotoiluharjan sileät ja lyhyet harjakset viimeistelevät ja häivyttävät sävyn antaen luonnollisen lopputuloksen.

    Osta 109 Ebony

Näytä lisää

Aiheeseen liittyviä juttuja

by Erika Naakka

Luonnollisen huoliteltu helposti ja nopeasti

Niin sanotut Instagram-kulmat jäävät tänä keväänä historian kirjoihin ja paikan kulmakarvatrendeissä ottaa luonnollisuus.

Lue lisää

by Erika Naakka

Elegant look by Erika

Monitoimituotteet ovat aina olleet mieleeni. Vahan ja kulmakarvavärin hybridituote Brow Artist Genius Kit vähentää laukussa kuljetettavan tavaran määrää reilusti!

Lue lisää

by Erika Naakka

Kulmakarvakynä sopii aloittelijallekin

Itselleni kulmakarvat ovat ehdottomasti tärkein osuus kasvojeni ehostuksessa. Jos mihinkään muuhun ei ole aikaa, nappaan käteeni kulmakarvakynän ja sutaisen kulmat kuntoon.

Lue lisää

by Jenni Rotonen

Näin loihdit klassisen tyylikkäät kulmakarvat ammattilaisten tyyliin

Haaveissa viimeisen päälle huoliteltu ja klassisen tyylikäs kulmakarva-look? L’Oréal Brow Artist Genius Kit on täydellinen paketti siihen tarkoitukseen!

Lue lisää

by Kira Kosonen

Luonnollisen linjakas

Olen joskus sanonut, että jos minun tulisi valita 1 meikkituote, jota käyttäisin koko loppuelämäni, olisi se kulmakarvakynä. Voin hyvin lähteä esimerkiksi kaupungille ilman muuta meikkiä, mutta en koskaan siistimättä kulmiani. Näin luon jokapäiväisen kulmakarvatyylini.

Lue lisää