Brow Artist Xpert on uusi mekaaninen kulmakynä, jolla muotoilet kulmasi tarkasti ja kauniisti – aivan kuin ammattilainen. Valittavanasi on viisi erilaista sävyä, jotta voisit luoda mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen.

Brow Artist Xpert on uusi mekaaninen kulmakynä, jolla muotoilet kulmasi tarkasti ja kauniisti – aivan kuin ammattilainen. Valittavanasi on viisi erilaista sävyä, jotta voisit luoda mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen.

poster

BROW ARTIST - XPERT BROW PEN
TUTORIAL BY JULIA TOIVOLA

We love Brows

Tuotteet
 • uusi!

  Brow Artist Xpert Brow pen

  109 EBONY

  Kuin ammattilaisen muotoilemat kulmat. Kolmionmuotoisella kärjellä luot tarkkaa jälkeä, ja pyöristetty, helposti liukuva kolmiomainen pää auttaa täyttämään ja kiinnittämään värin helposti. Pehmeän muotoiluharjan sileät ja lyhyet harjakset viimeistelevät ja häivyttävät sävyn antaen luonnollisen lopputuloksen.

  Osta 109 Ebony

 • Brow Artist Genius Kit

  Light to Medium

  L’Oréal Paris -kulmienmuotoilusetti sisältää kaiken tarvitsemasi. L’Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Light to Medium -setin avulla korostat, stailaat ja muotoilet kulmasi kuin ammattilainen.

  Osta Genius Kit

 • Brow Artist Designer

  Delicate Blonde

  Muotoile kulmasi juuri sellaisiksi kuin haluat L’Oréal Paris Brow Artist Designer Blonde -kulmakynän avulla. Harjankärjen erityinen muotoilu takaa täydellisen lopputuloksen. L’Oréal Paris Brow Artist Designer on helppokäyttöinen ja tekee kulmistasi luonnollisen näköiset.

  Osta Designer

 • Brow Artist Plumper

  Dark Brunette

  L’Oréal Paris Brow Artist Plumper on kulmamaskara kulmien helppoon muotoiluun ja niissä olevien rakojen täyttämiseen. Luo rohkean persoonallinen look tekemällä kulmistasi täyteläiset ja ilmeikkäät. Tuote muotoilee kulmia, antaa niille väriä ja pitää ne ojennuksessa samalla kun sen sisältämät kuidut auttavat täyttämään kulmien ohuita kohtia.

  Osta Plumper

 • Brow Artist Sculpt

  Blonde

  Muotoile kulmasi ja näytä kuka olet. Onko lookisi stailattu, huolitellun tarkka, graafinen vai ehkä glamouria huokuva... Brow Artist Sculpt antaa kulmillesi graafista muotoa ja täyteläisyytt kahdessa helpossa vaiheessa. Käytä kartionmuotoista kärkeä antamaan kulmillesi väriä ja muotoa. Viimeistele harjaamalla kulmat oman lookisi mukaisesti.

  Osta Sculpt

poster

Kuin ammattilaisen muotoilemat kulmat!

Uusi Brow Artist Xpert -kulmakynä on saatavana viidessä eri sävyssä, jotta löytäisit juuri sen oikean. #welovebrows

Brows by us

Trends & tutorials

The brow
designer rules

Kulmat liittyvät kasvojen muotoon, eli pyöreäkasvoisen naisen kulmat ovat erimuotoiset kuin kulmikasleukaisen naisen. Kolme kultaista sääntöä kulmakarvojen muotoiluun:

# Kulman alkupään tulee olla linjassa nenänpielen ja silmän sisänurkan kanssa.
# Kulman kaaren tulee olla linjassa nenänpielen ja pupillin kanssa. 
# Kulman tulee päättyä samalle linjalle nenänpielen ja silmän ulkokulman kanssa.

LÖYDÄ OMA
SÄVYSI

Valitse väri hiustesi ja ihosi sävyn mukaan. Saat mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen, kun valitset kulmiin hiusväriäsi hieman tummemman sävyn.

Vaaleammalle iholle sopivat parhaiten vaaleammat sävyt, ja tummemmalle syvemmät sävyt. Muista kuitenkin valita omasta mielestäsi parhaiten sopiva sävy, koska sinä tunnet itsesi parhaiten. Kokeile rohkeasti eri vaihtoehtoja!